Térkép betöltése...
Családi ház
Eladó
  • Alapterület
    28 m²
  • Telekterület
    1500 m²
  • Szobák száma
    1 + 1 fél

Eladó családi ház

Honlap
www.startlak.hu/6492661
Hirdetéskód
6492661
Irodai kód
1401_7909
Elhelyezkedés
Pilis
Kategória
Ház
Típus
Családi ház
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Átlagos
Alapterület
28 m²
Telekterület
1500 m²
Szobák száma
1 + 1 fél
Fűtés
Egyéb

Leírás

Pilis város zártkerti részében , az állomáshoz 1,4 km távolságra kínálom megvételre ezt a 1500 nm-es telken nyugvó 28nm-esvegyes falazatú házat.
Földes utcában helyezkedik el. A jelenlegi lakrészben konyha ,és szoba, fürdő szoba lett kialakítva. A bővítési munkálatok megkezdődtek egy szobát építenek a meglévőhöz. A falak részben állnak már , a fotók is bizonyítják.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését jöjjön el nézzük meg az ingatlant.Irodánk ügyfelei részére ingyenes hitelügyintézéssel áll rendelkezésükre, továbbá segítséget nyújtunk adásvételi szerződéshez ügyvédi háttér biztosításához és energetikai tanúsítvány elkészítésében is. Pilis menetrendű vonatközlekedéssel rendelkezik, mely Budapest Nyugati pályaudvartól 45 perces menetidővel közelíthető meg, Budapesttől 50 km távolságra Ferihegy repülőtértől az új M4 autópályán 30 km távolságra helyezkedik el. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, és találjuk meg álmai otthonát. Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin.....Mert mi itthon vagyunk! Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen. Pilis Anna [------]

Tulajdonságok

villany
félkomfortos
kert