Térkép betöltése...

Eladó családi ház, Pilis

Pilis      Térkép
Családi ház
Eladó
  • Alapterület
    180 m²
  • Telekterület
    1000 m²
  • Szobák száma
    5 szoba

Eladó családi ház

Honlap
www.startlak.hu/6528500
Hirdetéskód
6528500
Irodai kód
1401_8000
Elhelyezkedés
Pilis
Kategória
Ház
Típus
Családi ház
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Felújítandó
Alapterület
180 m²
Telekterület
1000 m²
Szobák száma
5
Fűtés
Egyéb

Leírás

Pilis város belvárosi részében megvételre kínálom ezt a monumentális méretű tégla építésű 2 emeletes házat, melléképülettel ami lakható állapotú.
A város központjában az iskola, óvoda , Pennytől pár méterre található.
Az épület monumentális nagyságú , akár több generáció összeköltözésére, vagy vendégház, motel funkciót is betölthetne, ha értő tulajdonos kezébe kerül.
Sajnos némely közmű szüneteltetve van, de minden helyre állítható .
Jelenleg fúrt kútról kapja a víz ellátását, hagyományos módon fűtenek pár helységet.
A földszinten konyha ,ebédlő közlekedő, fürdő ,wc, és egy nagy méretű nappali lett kialakítva.
Az emeleten két háló, fürdő, wc, szintén óriási nappali lelhető fel.
1000 nm-es telken terül el ez a 100 nm méter hasznos alap területű, de az emelettel együtt 180 nm lakótérrel ,beton alapon nyugvó, téglafalazattal bíró , beton födémes , cserép héjazatú .
Felújítás modernizálás elengedhetetlen, viszont az alapok rend kivűl kedvezőek, egy esetleges befektető számára.
Az udvaron egy nagyon jó állapotban lévő szintén tégla falazatú mellék épület áll konyha és szoba helységekkel, a víz bevezetve, fűtése pedig hagyományos lehetőséggel. Aszfaltozott utcában, az állomás 11 percre.

Minden a fotók szerint. Amennyiben felkeltettem érdeklődését jöjjön el nézzük meg az ingatlant.Irodánk ügyfelei részére ingyenes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésükre, továbbá segítséget nyújtunk adásvételi szerződéshez ügyvédi háttér biztosításához és energetikai tanúsítvány elkészítésében is. Pilis menetrendű vonatközlekedéssel rendelkezik, mely Budapest Nyugati pályaudvartól 45 perces menetidővel közelíthető meg, Budapesttől 50 km távolságra Ferihegy repülőtértől az új M4 autópályán 30 km távolságra helyezkedik el. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, és találjuk meg álmai otthonát. Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin.....Mert mi itthon vagyunk! Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen. Pilis Anna [------]

Tulajdonságok

villany
csatorna
kocsibeálló
melléképület
kert
terasz